Відбулося позачергове засідання 24 сесії Томашпільської районної ради

6 лютого 2018 року відбулося позачергове засідання 24 сесії Томашпільської районної ради сьомого скликання, яке провів голова районної ради Дмитро Коритчук. У роботі сесії взяли участь керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, керівники районних установ, підприємств та організацій району, депутат обласної ради Соляник Вадим Сергійович від політичної партії "Об'єднання "САМОПОМІЧ", представники засобів масової інформації. 
В роботі позачергового    засідання взяли участь 24 депутати  районної ради. Передувала сесії робота профільних постійних комісій та президії районної ради. Проекти рішень було попередньо розміщено на офіційному веб-сайті районної ради, та роздано у паперовому варіанті, що дало змогу депутатам детально і заздалегідь ознайомитися з документами.
 
В ході роботи сесії депутати розглянули 17 питань порядку денного. Зокрема:
1. Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку району на 2018 рік, затвердженої рішенням 23 сесії районної ради 7 скликання №350 від 26.12.2017 року.
2. Про внесення змін до Єдиної комплексної правоохоронної програми Томашпільського району на 2015-2019 роки затвердженої рішенням 35 сесії районної ради 6 скликання №573 від 16.01.2015 року.
3. Про внесення змін до рішення 23 сесії районної ради 7 скликання від 26 грудня 2017 року №351 «Про районний бюджет на 2018 рік».
4. Про внесення змін та доповнень до Положення про порядок призначення стипендії районної державної адміністрації та районної ради, затвердженого рішенням 26 сесії районної ради 5 скликання №333 від      24.02.2010 року.
5. Про затвердження освітніх округів, опорних закладів загальної середньої освіти та їх філій на період до 2020 року.
6. Про дозвіл на введення додаткових штатних посад методистів в закладах загальної середньої освіти району.
7. Про делегування членів до складу Госпітальної ради Південного госпітального округу Вінницької області.
8. Про зміни до структури та чисельності виконавчого апарату районної ради.
9. Про присвоєння чергового рангу голові районної ради Коритчуку Д.І.
10. Про реорганізацію комунальної установи «Томашпільський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги».
11. Про передачу майна зі спільної власності територіальних громад району до комунальної власності Томашпільської об’єднаної територіальної громади.
12. Про надання дозволу на переукладання договору оренди.
13. Про списання майна.
14. Про розпорядження голови районної ради.
15.Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення, що перебуває в оренді гр.Миколишена Павла Йосиповича для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Жолобянської сільської ради (за межами населеного пункту) Томашпільського району, Вінницької області.
16.Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення, яка надається в оренду фермерському господарству «Агат Поділля» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Рожнятівської сільської ради (за межами населеного пункту) Томашпільського району, Вінницької області.
17.Про внесення змін до рішення 12 сесії районної ради 7 скликання від 23 грудня 2016 року №182 «Про районний бюджет на 2017 рік».
Депутати районної ради взяли активну участь у обговоренні запропонованих проектів рішень.
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини