Томашпільський районний центр зайнятості інформує:

На базі Томашпільського  районного центру зайнятості 26.02.2018 року був проведений інформаційно-консультаційний захід «Семінар із загальних питань зайнятості населення та стану ринку праці». 
Мета заходу - підвищення рівня обізнаності про послуги служби зайнятості, стану ринку праці, права та обов’язки осіб, які зареєстровані в службі зайнятості, як безробітні. На заході безробітні мали змогу ознайомитися з правовими аспектами перебування на обліку, правами та обов’язками зареєстрованих безробітних, комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості.
Учасники заходу  отримали актуальну інформацію про перспективи працевлаштування та стан місцевого ринку праці,  ознайомилися із чинним законодавством про зайнятість та соціальне страхування на випадок безробіття, правами та обов’язками громадян, які звернулись до служби зайнятості за сприянням у працевлаштуванні, основними послугами та можливостями СЗ, порядком нарахування та виплати матеріального забезпечення на випадок безробіття.
В семінарі прийняла участь   Ірина Гриненко – сімейний лікар Томашпільського селищного центру первинної медико – санітарної  допомоги. Свій виступ лікар присвятила проблематиці захворюваності на ГРИП та ГРВІ. Лікар охарактеризувала основні типи вірусу, клінічні прояви та перші ознаки ураження хворобою. Розповіла про особливості та способи лікування, а також наголосив на ускладненнях, які можуть виникнути внаслідок неправильного та самостійного лікування та засобах профілактики. Також лікар повідомила про динаміку епідеміологічної ситуації в Україні та конкретно в нашому районі
Семінари на дану тематику викликали цікавість у присутніх. Сторони соціального діалогу провели цікаву бесіду, в результаті якої на всі питання надано вичерпні відповіді.
 
Провідний фахівець відділу  надання соціальних послуг Томашпільського районного центру зайнятості 
Марія Сандрак
 
Всі новини