Привітали волонтерів району

Напередодні відзначення Міжнародного дня волонтера голова райдержадміністрації Олександр Закорченний, перший заступник голови РДА Віктор Ставнійчук, заступник голови РДА Наталія Бандиш  та заступник голови районної ради Лариса Нароган зустрілися з волонтерами району. 
Волонтерська діяльність є основою розвитку громадянського суспільства, втілює в себе найшляхетніші бажання людини - прагнення миру, свободи, безпеки та справедливості для всіх людей. 
Олександр Закорченний привітав волонтерів району зі святом, висловив  щирі слова подяки від імені кожного громадянина за безкорисливу працю на благо процвітання добра і миру на землі, за щиру допомогу тим, хто її потребує, побажав  успіхів у всіх справах і починаннях.
«В України це свято є, як ніколи, важливим і актуальним. За останні роки слово «волонтер» стало майже тотожним слову «порятунок».   Адже бути волонтером – це покликання душі. Завдяки вам захисники територіальної цілісності та незалежності нашої держави відчувають турботу та опіку. Волонтери України стали справжніми ангелами-охоронцями  для багатьох громадян, що потребують допомоги: не лише  для воїнів на передовій, а й для  поранених у госпіталях, і для тимчасово переміщених осіб, і дітей, що втратили батьків. Ми сердечно вдячні вам за невичерпну жагу приносити користь суспільству, за чуйність і незламну віру у свій народ», - додав у своєму вітанні очільник району. 
Керівник апарату районної державної адміністрації Віктор Калась зачитав розпорядження голови РДА  від 30.11.2018 року №335 «Про відзначення в районі Міжнародного дня волонтера», згідно якого за активну громадську позицію, патріотизм, співпрацю, розвиток волонтерського руху та з нагоди святкування Міжнародного дня волонтера волонтерам району було вручено Подяки районної державної адміністрації та районної ради: Данилюку Юрію Олексійовичу, Жмуду Сергію Володимировичу, Мандришу Олександру Анатолійовичу, Тімкову Сергію Анатолійовичу, Шевченко Тетяні Миколаївнї, колективу комунального некомерційного підприємства «Томашпільська центральна районна лікарня»  та колективу Томашпільської районної спілки споживчих товариств. 
Шановні волонтери, нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею. Низький уклін  усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ стоїть і переможе,  наша любов і шана!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини