Відбулася 9 сесія районної ради 7 скликання

  Сьогодні 18 жовтня 2016 року о 10. 00 годині в залі засідань райдержадміністрації відбулася 9 позачергова  сесія Томашпільської районної ради 7 скликання.  Для участі в сесії були запрошені депутати районної ради, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації та районні засоби масової інформації. На сесію було винесено 8 питань, які обговорювалися депутатами. 
  Голова районної ради Дмитро Коритчук розпочав  засідання врученням подяки Споришу І.Д. за надану фінансову допомогу збірній команді Вінницької області для участі в Всеукраїнській спартакіаді серед народних депутатів України, обласних, міських, селищних і сільських рад. Заступника голови районної ради Нароган Л.А. нагороджено подякою за сприяння у розвитку фізичної культури і спорту на території району. Такою ж подякою нагороджено голову районної ради Коритчука Д.І., першого заступника голови райдержадміністрації Ставнійчука В.А. За фінансову підтримку команди району на Всеукраїнській олімпіаді депутатів  - Варичу Р.М. та Спориш Н.І.
  Депутати розглянули і затвердили всі питання порядку денного, а саме:
1.Про надання згоди на прийняття майна до спільної власності територіальних громад району.
2.Про організацію харчування окремих категорій учнів.
3.Про надання дозволу на укладання договорів оренди.
4.Про затвердження в новій редакції Статуту Нетребівської ЗОШ І-ІІ ступенів Томашпільської районної ради Вінницької області.
   Та інші
 
 
Всі новини