Відбулося засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

 
Сьогодні в  залі районної державної адміністрації відбулося засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Віктора Ставнійчука.
  На порядку денному наради розглядалися наступні питання:
  І. Про роботу цілодобових пунктів обігріву для незахищених верств населення, в тому числі, без постійного місця проживання на 2017-2018 рік на час різкого підвищення температури повітря - інформував  -  перший заступник голови комісії Ставнійчук В.А.
  ІІ. Про взяття на контроль одиноких громадян похилого віку та інвалідів під час зимового періоду 2017 року, а також багатодітних та не благополучних сімей - інформувала - директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Томашпільського району Куржос С.Г.
  ІІІ. Про епідеміологічну обстановку захворюваності на грип та ГРВІ серед населення районну- інформували - головний лікар КУ «РЦ ПМСД» Семенюк С.О.  та заступник головного лікаря з медичної частини  КУ «ЦРЛ» Будаговська О.П.
  ІV. Про організаційні заходи щодо створення та утримання підрозділів місцевої пожежної охорони - інформував - начальник ДПРЧ 28 Томашпільського РС ГУ ДСНС України у Вінницькій області Поцелуйко О.Ч.
  V. Про стан готовності сил та засобів цивільного захисту до дій за призначенням (погіршення погодних умов) – інформували керівники спеціалізованих служб
 VІ. Про стан утримання та експлуатації захисних споруд цивільного захисту розташованих на території Томашпільського району – інформував - начальник ДПРЧ 28 Томашпільського РС ГУ ДСНС України у Вінницькій області Поцелуйко О.Ч. 
  VІІ. Різне
  Заслухавши інформацію  присутніх по всім розглянутим питанням прийнято відповідні рішення та встановлено терміни по їх виконанню.
 
Секретар комісії                                                            Галина ТІХОМІРОВА
 
 
 
 
 
Всі новини