Відбулось засідання районної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Про підвищення оперативної готовності до реагування на надзвичайні ситуації під час святкування Водохреща в районі.

16.01.2018 року відбулось засідання районної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних  ситуацій одним із питань було про підвищення оперативної готовності до реагування на надзвичайні ситуації під час святкування Водохреща в районі де було визначено та поставлено завдання перед та головами об’єднаних територіальних громад та сільських рад району, а саме:

1.забезпечити дотримання правил безпеки на водних об’єктах та в місцях масового перебування людей під час проведення свята «Водохреща»:

2.забезпечити пункти обігріву для учасників святкування (теплі речі, теплі напої), обладнати місця купання, щоб попередити травматизм учасників святкування.

3.особисто забезпечити особисту присутність на святкуванні та проведення інструктажу правил поведінки на воді учасникам святкування.

Також були поставленні завдання керівникам установ та організацій району, а саме:

1.Томашпільському районному медичному центру первинної медико-санітарної допомоги організувати чергування на водних об’єктах району та в місцях масового перебування людей, у разі необхідності забезпечити надання невідкладної медичної допомоги.

2.Томашпільському районному сектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області вжити заходів щодо безпечного перебування людей, під час проведення свята «Водохреща».

3.Томашпільському відділу поліції Могилів-Подільського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області забезпечити патрулювання  працівниками поліції на водних об’єктах району та в місцях масового перебування людей, щодо дотримання громадського порядку під час святкування.

Всі заходи зосередженні на забезпечення безпеки учасників святкування та попередження нещасних випадків. Але потрібно пам’ятати про власну безпеку кожному громадянину та дотримуватись елементарних правил безпеки життєдіяльності. 

Всі новини