Провели інформаційно-роз'яснювальний захід «Були в рабстві? Звернись! Отримай допомогу»

Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році був проголошений Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який, починаючи з 2014 року світова спільнота відзначає 30 липня з метою підвищення інформованості громадськості про глобальну проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому.
У смт. Томашпіль 30 липня 2019 року під головуванням працівників  відділу сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації та за сприянням ЦСССДМ,  служби у справах дітей РДА та  Томашпільської районної філії Вінницького ОЦЗ було організовано інформаційно-консультативний пункт «Були в рабстві? Звернись! Отримай допомогу» з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми. Організатори заходу проводили інформаційно-роз’яснювальну роботу та розповсюджували друковану продукцію  в місцях  транспортного сполучення селища, на автовокзалі та місцевому ринку. 
Своїми діями учасники акції намагалися привернути увагу до проблеми торгівлі людьми, підвищити обізнаність населення щодо питань торгівлі людьми та безпечної міграції. Сформувати свідоме ставлення до міграційних намірів та мінімізувати вірогідність потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, сприяти формуванню у місцевих жителів, які перетинають кордон свідомого ставлення до міграційних намірів та власної безпеки.
для довідки:
Інформаційно-просвітницький захід проводився  у рамках Обласної комплексної програми сім’ї, запобігання  домашньому насильству, забезпечення  рівних прав  і можливостей  жінок та чоловіків.
За консультаціями з питань протидії торгівлі людьми рекомендуємо звертатися до відділу сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації за тел. 2-21-57.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини