Взяли участь в інформаційному семінарі

30.07.2018 року в Томашпільській районній філії  центру зайнятості відбувся  інформаційний семінар  з  гендерних питань. В семінарі взяло  участь  34  безробітних особи. На  захід було  запрошено: директора районного  центру соціальних служб для  сім’ї, дітей та молоді Яну Поповську, головного спеціаліста  відділу  сім’ї, молоді та спорту РДА  Світлану Грабчак  та фахівця відділу кадрів Відокремленого структурного підрозділу «Вапнярська дистанція колії №21» Анатолія Дячка.
Світлана Грабчак розповіла  про гендерні відносини  в сім’ї.
 Яна Поповська зупинила   увагу  у своєму  виступі на тому, що  розпочато набір кандидатів у патронатні  вихователі, які  готові  прийти  на  допомогу дітям, які мають ризик   залишитися без  батьківського піклування та потребують  тимчасової підтримки в професійній патронатній сім’ ї.
Анатолій  Дячок  ознайомив присутніх з переліком наявних вакансій в відокремленому структурному підрозділі «Вапнярська дистанція колії №21»: монтер колії, слюсар – ремонтник, столяр,  машиніст  дрезини,  та  з умовами праці,  вимогами до кандидатів на вакантні посади. 
 
 
 Провідний фахівець  відділу надання соціальних  послуг  Марія Сандрак
 
 
 
 
 
Всі новини