Вінницький нардеп Спориш став найдисциплінованішим парламентарем минулої сесії ВР

 
Депутат Верховної Ради від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Іван Спориш, обраний у Вінницькій області визнаний найдисциплінованішим депутатом парламенту за результатами роботи 7-ї сесії Верховної Ради 8-го скликання.
Такі результати оприлюднила Незалежна аналітична платформа Vox Ukraine.
Згідно оприлюдниного рейтингу, Іван Спориш взяв участь у 99,8% голосувань впродовж 7-ї сесії роботи парламенту.
Як зазначає Vox Ukraine, цей показник краще показує залучення депутата у роботу, ніж письмова чи автоматична реєстрація. «Депутат може зареєструватися й піти з зали до кулуарів чи взагалі з Ради. Висловлювати свою позицію з кожного питання, яке ставиться на голосування – не проста робота. За сьому сесію відбулось понад 2 500 голосувань. Є неймовірно дисципліновані обранці – наприклад, Іван Спориш з Блоку Петра Порошенка взяв участь у 99,8% голосуваннях , Михайло Бондар з Народного фронту  у 99,7%, а Віктор Пинзеник з БПП  у 99,3%...», - пише аналітична платформа.
За словами колеги Спориша, народного депутата Олексія Порошенка, фактчекінг - це те, що сьогодні дуже потрібне українській політиці і українському суспільству. «В умовах гібридної війни, серед панічних криків «все пропало» треба тверезо оцінювати, хто і що робить», - додав він.
Всі новини