Взяли участь у благoдійній акції «Пoдoрoж у дитячий світ»

12 травня 2017 року  30   дітей пільгових категорій району, учнів загальноосвітніх навчальних закладів ,  взяли участь у  благoдійній акції «Пoдoрoж у дитячий світ» з нагоди Міжнародного дня сім’ї, яка проходить під патронатом голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія.
Місцем проведення акції  став сімейний парк активного відпочинку «Дитяча планета» в торговому центрі «PlazaPark».
Свято для дітей є невід’ємною частиною Обласної комплексної програми підтримки сім’ї, запобігання домашньому насильству, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків і попередження торгівлі людьми на період до 2021 року.
Організатори впевнені, що проведення заходу формує у дітей поняття сімейних цінностей, вміння спілкуватися, вміння розмовляти один з одним засобами ігор, розваг, конкурсів, вікторин. А також активізує в свідомості і підсвідомості дітей питання  приналежності донації, сім’ї.
Окрім спортивних розваг «Дитячої планети» - стрибків на батутах, лазінню по лабіринтах, занурювань у поролоновий басейн, ковзання з гірок та багато інших, організатори підготували цікаву музично-розважальну програму з безліччю призів. Працювали майстер-класи «Листівка для мами», виготовлення пазла «Будиночок».
По завершенню, кожна дитина, неодмінно, отримує з нагоди свята подарунок від Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації.
 
 
 
Всі новини