Провели семінар-нараду

Сьогодні в залі засідань районної державної адміністрації  о 10.00 год. відбулась семінар-нарада під  головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Віктора Ставнійчука та начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Валерія Випаріни. Семінар проводився спільно з засіданням районної координаційної ради з питань безпечної життєдіяльності населення.
Участь у зібранні взяли  головні інженери та  інженери з охорони  праці, агрономи сільськогосподарських підприємств та голови фермерських  господарств  району. Згідно порядку денного, про  підсумки роботи  агропромислового комплексу району за 6 місяців 2017 року  доповів начальник управління АПК Валерій Випаріна.
Про роль значення засобів захисту рослин в системі заходів по вирощуванню і захисту від шкідників, хвороб та бур’янів посівів сільськогосподарських  культур доповів провідний спеціаліст управління фітосанітарної безпеки у Томашпільському районі Валентин  Загороднюк.
  Про регульовані  шкідливі  організми розповіла провідний  спеціаліст відділу карантину рослин Управління державного нагляду Держпродспоживслужби Людмила Куліш.
Начальник відділу державного нагляду за дотриманням  санітарного  законодавства України  Держпродспоживслужби в Томашпільському районі Оксана Мороз доповіла присутнім про застосування пестицидів  в  сільськогосподарських господарствах.
Головний  спеціаліст відділу організації виробництва з питань безпеки праці, механізації, енергозабезпечення та ринку матеріально-технічних  ресурсів Володимир Пустівий проінформував про готовність техніки до жнивної кампанії  2017року.
  Щодо посилення пожежної  безпеки в  процесі збирання сільськогосподарських культур доповів  головний  фахівець Томашпільського районного сектору  Головного управління державної  служби України з надзвичайних ситуацій Олег Свинобій.
Про актуальні питання з охорони  праці та  атестацію робочих місць  за  умовами  праці розповіла Валентина Колісник,  начальник відділу праці та соціально-трудових відносин управління  праці та  соціального захисту населення районої державної адміністрації.
Про зміни у земельному законодавстві України доповіла Наталя Жовтан, начальник відділу Держгеокадастру у Томашпільському районі.
Що таке безоплатна вторинна правова допомога розповіла Альвіна Пилипчук, начальник  відділу  правопросвітництва Томашпільського місцевого центру.
 
 
 
 
 
Всі новини