Новини спорту

18 лютого пройшли півфінальні ігри чемпіонату області із фут залу  серед чоловічих команд. 12  найсильнііших команд  області виборювали право виходу у фінальну частину  чемпіонату, в тому числі 2 команди нашого району,  команда  Томашполя вдома поступилась  команді Тростянця, та зіграла внічию із  Жмеринкою та  Ямполем   посівши 3 місце і не зможе продовжити участь у фінальних змаганнях, команда Вапнярки в Ладижині також виборола 3 місце і також не увійшла до фінальної частини чемпіонату.
 
***
18-19 лютого на чемпіонатах області  із гандболу серед дівочих та чоловічих команд, команди нашого району вибороли  два третіх місця, за що нагороджені грамотами та медалями облспортуправління, тренери команд  Костянтин  Єгоров та  Анатолій Соколовський.
 
***
Продовжуються змагання за програмою спартакіади серед організацій Томашполя, 14 лютого проведено змагання із шахів, 17 лютого із шашок та настільного тенісу, 24 лютого в спортивних залах Томашлільської школи «Гімназії» пройде заключний тур спартакіади із волейболу, де будуть визначені команди переможниця та призери за підсумками  п`яти видів спорту, в яких команди брали участь.
16 лютого   на колегії управління фізичної культури та спорту, яка проводилась  за підсумками роботи спортивної галузі у 2016 році, Томашпільський район відзначено за зайняте 1 місце в рейтингу з видів спорту серед другої групи районів.
 
 
      
Всі новини