Спортивні новини району

18 червня футбольна команда ФК «Томашпіль» зіграла заключну календарну гру чемпіонату області із футболу на виїзді і впевнено обіграла команду Муровано-Куриловецького району із рахунком 5:1 та посіла  друге місце в турнірній таблиці за підсумками чемпіонату області 2016-2017 рр.

***

На обласних зональних змаганнях із волейболу за програмою сільських спортивних ігор чоловіча волейбольна команда села Високе впевнено обіграла команди Крижополя та Ямполя і здобула право участі у фінальних змаганнях серед найсильніших команд області.

***

На міжобласних змаганнях із шахів, які проходили минулими вихідними в Крижополі, команда нашого району виборола перше загальнокомандне місце, за що нагороджена кубком та грамотами, друге місце посіла команда Кодими, Одеської області, третє місце здобули господарі змагань. Готував команду Володимир Павловський.

***

В Суботу пройшов перший тур чемпіонату району із малого футболу на площадці із синтетичним покриттям  НВК «Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ст.- гімназія». В змаганнях брали участь команди Сатурн – Вапнярка, Штурм – Липівка, Перемога – Високе, Поділля – Томашпіль, Ветеран – Томащпіль, Рожнятівка.

***

Днями у м. Вінниця на чемпіонаті області наша юнацька  команда з хокею на траві виборола ІІ місце та здобула право участі у чемпіонаті Україні, який також проходив у м. Вінниця, де виборола ІVмісце.

Начальник відділу сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Григорій Слободян.

 

 

 

 

Всі новини