На базі Тульчинського району відбулась міжрайонна нарада з питань розвитку інформаційного суспільства

 
Вчора  в м. Тульчині відбулася міжрайонна нарада з питань розвитку інформаційного суспільства, електронного урядування та електронної демократії. Її провів начальник управління інформаційних технологій апарату облдержадміністрації Ігор Солоненко за участі уповноважених представників райдержадміністрацій та районних рад з Тульчинського, Томашпільського, Чернівецького, Крижопільського, Ямпільського, Піщанського районів.
У вступному слові голова Тульчинської райдержадміністрації Микола Підболячний наголосив на важливості даної теми в контексті вдосконалення роботи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, застосування сучасних електронних технологій, якісного надання адміністративних послуг громадянам тощо.
Далі учасники наради розглянули наступні питання: 1) Сучасні тенденції розвитку інформаційного суспільства (поінформував І.Солоненко); 2) Процеси інформатизації у Вінницькій області. Впровадження е-документообігу у Вінницькій облдержадміністрації (повідомила Оксана Гречко – представник ТОВ «СОФТ ГЕНЕРАЦІЯ»).
Завершуючи нараду, Ігор Солоненко підкреслив, що реалізація всіх цих вимог часу позитивно вплине на стан висвітлення діяльності органів виконавчої влади на офіційних сайтах райдержадміністрацій і навів як  приклад оновлений веб-сайт Вінницької облдержадміністрації.
 
 
 
 
 
Всі новини