17 вересня – День працівників лісу

Шановні працівники та ветерани лісового господарства!
 
Від імені районної державної адміністрації  прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята.
Цей день звертає увагу всіх людей на необхідність турботи про лісові насадження, про неприпустимість їх масової вирубки та засмічення, адже ліс – це неоціненне багатство країни, витвір природи і людської праці, що має важливе економічне і екологічне значення.
Зміцнюючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд України, лісівники вносять вагомий вклад у захист земельних угідь та поліпшення стану довкілля, забезпечують потреби суспільства у різноманітній лісовій продукції.
Нині перед вами, дорогі працівники лісової галузі, стоять надзвичайно важливі завдання: впроваджувати сучасні методи ведення лісового господарства, не допускати самовільних вирубок, забезпечувати захист лісів від пожеж, боротися зі шкідниками, розвивати науково-технічну базу лісової галузі.
Тож прийміть слова щирої вдячності за вашу невтомну працю, за все те, що ви робите для нашого добробуту.  Бажаємо вам  та вашим родинам, міцного здоров’я, щастя і благополуччя, успіхів та наполегливості у досягненні поставленої мети!
 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,
голова районної 
державної адміністрації  
Всі новини