Із Томашпільського району 8 юнаків урочисто провели до лав Збройних сил України

 
Сьогодні в районній державній адміністрації відбулася урочиста церемонія проводів на строкову службу до війська восьми  юнаків із Томашпільського  району. 
В залі засідань РДА   зібралися батьки, брати і сестри, родичі, численні друзі, подруги та кохані тих, хто виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни. 
Із напутніми словами і найкращими побажаннями виступили перед новобранцями військовий комісар Томашпільського районного військового комісаріату  підполковник Юрій Тарасов, заступник голови районної державної адміністрації Наталія Бандиш та заступник голови районної ради Лариса Нароган,  які побажали юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому.
«Незабаром кожен з вас вирушить у військову частину, туди, де кують військову  дисципліну, де стають справжніми чоловіками, де гартується дух нації. Це перше найважче випробування в житті, випробування на зрілість, мужність та твердість характеру.  Шановні юнаки, нехай у щоденному армійському житті вас  оберігає материнська молитва та зігрівають спогади про батьківську домівку», - зазначила у своєму виступі Наталія Бандиш.
У ході церемонії новобранцям керівники району вручили подарунки. 
Від імені батьків благословила юнаків на добру службу мати призовника  Шевчук Оксана. Урочисту клятву Призовника  зачитав Палагнюк Юрій.
Районні артисти подарували  призовникам та всім присутнім чудові музичні привітання.
По завершенні урочистої частини юнаки пішли до храму, де настоятель Свято-Успенського храму селища Томашпіль Отець Михайло благословив призовників на новий, відповідальний і дуже непростий етап їхнього життя, окропив хлопців свяченою водою та кожному подарував іконки-обереги. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини