Проведено засідання робочої групи з питань забезпечення контролю за додержанням законодавства про працю

 
28  вересня 2017 року о 10  годині у залі засідань райдержадміністрації  проведено засідання районної робочої групи з питань забезпечення контролю за додержанням законодавства про працю та реалізації державної політики у сфері зайнятості населення.
Провів засідання перший заступник голови районної державної адміністрації Ставнійчук Віктор Анатолійович.
На засіданні було розглянуто питання:
1. Про збільшення, за даними Ямпільського об’єднання управління Пенсійного фонду України Вінницької області, у окремих суб’єктів господарювання району кількості застрахованих осіб, які виконували роботи за цивільно – правовими договорами, нарахування найманим працівникам заробітної плати нижче мінімальної та зменшення чисельності працівників у порівнянні з попереднім звітним місяцем.
2. Про наявність за даними Державної служби статистики України у  суб’єктів господарювання району середньої заробітної плати менше показника середньої номінальної заробітної плати за видами економічної діяльності у регіоні 
3. Про стан сплати підприємствами району обов’язкових бюджетних платежів станом на 01.07. 2017 року та недопущення виплати заробітної плати суб’єктами господарювання без сплати податку на доходи фізичних осіб. 
З даних питань заслухано керівників підприємств та фізичних осіб – підприємців району, з наданням письмових пояснень. 
 
 
 
 
Всі новини