Провели робочу нараду

Сьогодні в малому залі засідань райдержадміністрації відбулась робоча нарада під керівництвом заступника голови РДА Наталії Бандиш. Участь у зібранні взяли  керівники установ та організацій  соціальної сфери району, ЗМІ.
В ході засідання було заслухано доповіді керівників соцзакладів району про роботу минулого тижня та визначено основні завдання  на поточний. 
Начальник відділу сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Григорій Слободян ознайомив присутніх з підсумками проведених змагань з футзалу та волейболу, що минулими вихідними проходили в обласному центрі та на базі району. Зокрема 16 лютого відбувся перший тур спартакіади із волейболу серед підприємств установ та організацій району, в якому взяли участь 5 команд : команда с.Високе, РДА, управління АПР, команда «Зеленої долини» та команда Томашпільської селищної ради. 
Начальник відділу освіти РДА Світлана Ревтюх ознайомила присутніх зі станом справ в загальноосвітніх закладах району, коротко проінформувала про роботу зі створення в районі інклюзивно-ресурсного центру, щоб забезпечити права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2-х до 18-ти років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти.
Начальник відділу культури та туризму РДА Олена Сікал обговорила з присутніми заплановані заходи з відзначення в районі Дня Героїв Небесної Сотні, та наголосила, що за сприяння громадської організації «Українське об’єднання  учасників бойових дій та волонтерів АТО у Вінницькій області» в Томашпільському районі  в усіх громадах району протягом тижня пройде показ фільму "КІБОРГИ".
Разом з цим учасниками зібрання було обговорено ряд організаційних питань, зокрема щодо участі керівників структурних підрозділів РДА в обласних колегіях та нарадах. 
По завершенні засідання заступник голови районної ради Лариса Нароган повідомила що  в другій декаді березня 2018 року заплановано проведення  25-ї   сесії  Томашпільської районної ради  7 скликання.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини