Спортивні новини району

У Вапнярці проведено чемпіонат району із шахів серед чоловіків присвячений новорічним святам. І місце  зайняв Мамчур Володимир із Вапнярки, ІІ місце зайняв Павловський Володимир із Комаргорода, ІІІ місце Кривенко Володимир із Високого. Гарну гру показали Поштар Василь та Барчишин Павло а також молоді шахісти Дубик Олександр та Загризлий Максим.
Минулої неділі пройшов Новорічний турнір серед чоловічих команд із футзалу в спортзалі РДЮСШ. І місце виборола команда ГК «Томашпіль» - тренер Кучковський Валентин,  ІІ місце в команди Ямполя, ІІІ місце в команди Чернівецького району та на IV місці команда Вапнярки і  V місце в спортсменів Тиврова.
Голова футбольного клубу ФК «Томашпіль» Валерій Кучковський залучив кошти для придбання кубків та медалей командам переможниці та призерам а також пам’ятних сувенірів кращим гравцям турніру по номінаціям.
На міжобласному Новорічному турнірі  із футзалу в м. Кодима Одеської області юнацька команда смт. Вапнярки виборола І місце, тренер команди Віктор Підлісний. 
26 грудня група дітей району взяла участь у святкуванні Новорічної ялинки в  м. Вінниці. Дітки мали змогу подивитися виставку в кінотеатрі ім. Садовського а також отримати  іграшки та солодкі подарунки від організаторів заходу. В складі групи діти із малозабезпечених і багатодітних родин та діти учасників АТО та позбавлені батьківської опіки.
 
Начальник відділу сім'ї, молоді та спорту Томашпільської РДА Г.В.Слободян
Всі новини