Конкурс колискової пісні

З давніх-давен оберегом дитячого сну була колискова пісня. Лагідним, спокійним мотивом мати не тільки заколисувала дитя, а й вкладала в слова пісні особливий зміст, свої побажання про долю дитини. Тож не дивно, що серед усіх народних пісень та багатьох авторських особливою красою виділяються колискові, які супроводжували кожного з нас у дитинстві.
З метою популяризації цього жанру мистецтва  18  травня 2017 року в приміщенні Томашпільського  дошкільного  навчального  закладу районним відділом освіти було проведено конкурс колискової пісні. 
Багато різноманітних пісень прозвучало у виконанні дітей, вихователів та батьків, але найвище журі оцінило виступ   виховательки Липівського  ДНЗ  Погребняк  Тетяни  Григорівни,  яка виконала колискові «Котику сіренький, котику біленький»,  «Колискова  вітерцю» під акомпонемент  музичного  керівника  Віцькова  Володимира  Андрійовича.  
 Не менш вразливим та талановитим був виступ Лукіянчиної  Людмили  Віталіївни,  мами  вихованця  молодшої  групи  Гнатківського  ДНЗ  Лукіянчина  Тараса. 
Глядачі  дружніми оплесками вітали  учасників  конкурсу.
 
 
 
 
Всі новини