Провели семінар-навчання по питанню монетизації субсидії

Сьогодні  в районній державній адміністрації під головуванням начальника управління праці та соціального захисту населення Томашпільської РДА Тетяни Дідик відбувся   семінар-навчання з секретарями сільських рад та селищних рад об’єднаних громад району по питанню монетизації субсидії. В ході зібрання присутні в залі були докладно ознайомлені з умовами та механізмом дій  для отримання коштів субсидіантом.
Нагадуємо, що проведенням монетизації частини зекономлених субсидій передбачено  грошову виплату енергоощадним родинам за 100 кубів газу та  150 кіловат електроенергії, якщо цей ресурс використовується для опалення.
Субсидіантам, які вели енергоефективне домогосподарство, для отримання коштів необхідно буде з 1 липня до 1 вересня подати заяву до управління праці та соціального захисту населення, на підставі якої здійснюватиметься виплата грошової винагороди за енергоефективність.
В заяві, також має бути вказано:  прізвище, імя, по батькові заявника; серія та номер паспорта; номер ідентифікаційного кода; номер особового рахунку на природній газ; номер особового рахунку відкритий у банківській установі та назва банківської установи.
Відкриття рахунку в банку, як і вибір самої уповноваженої банківської установи, через які проводяться виплати соціальних допомог та пенсій, здійснюється субсидіантом самостійно. На момент подачі заяви рахунок в банку повинен бути уже відкритим.
 
Управління праці та соціального захисту населення Томашпільської РДА
Всі новини