16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв`язку

Шановні працівники зв’язку, радіо, ветерани галузі! Районна державна адміністрація щиро вітає вас з професійним святом! 
В усі часи зв'язок був надійним помічником в економічній, соціальній, виробничій сферах, у вирішенні багатьох суспільних і державних питань, особистих справ.
Ваша праця, шановні зв’язківці, нелегка і совісна! Ви постійно підтримуєте стабільний зв'язок в Україні, щоденно інформуєте населення, надаєте можливість спілкуватися зі світом. Реальна можливість узгодити ділові питання, дістати необхідну інформацію -  це ваша заслуга!
Відповідальність, компетентність, почуття обов’язку завжди супроводжують вас у повсякденному житті. Важко переоцінити роль радіо та телебачення у формуванні громадської думки, висвітленні життєдіяльності нашого району. Це свято об'єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, операторів – всіх тих, чия благородна праця забезпечує одне з основних прав громадян – право свободи слова.
Шановні зв’язківці,  ветерани  галузі та молоді фахівці, від усієї душі зичимо вам міцного здоров’я, добра й злагоди у ваших сім’ях, здійснення задумів та мрій, удачі, успіхів та благополуччя. Хай всі ваші сміливі плани будуть реалізовані!
 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,
голова районної 
державної адміністрації
Всі новини