Провели тематичний інформаційний захід "Моя громада - мій добробут"

Томашпільська центральна районна бібліотека, Томашпільська  селищна об’єднана територіальна громада та громадська організація селища "Надія Томашпілля" стали переможцями конкурсу на участь у проекті ПУЛЬС Міжнародної організація IREX та Асоціації Міст України направлений на посилення спроможності громад, надання можливостей для їхнього формування та подальшого стабільного розвитку - "Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні" (ПУЛЬС). Робота в цьому проекті спрямована на інформування та залучення громадськості до процесу реформ децентралізації.  
22 травня спільними зусиллями проведено перший запланований тематичний інформаційний захід "Моя громада - мій добробут".
Захід пройшов у сільському будинку культури села Горишківка. Про мету і тему заходу присутнім жителям громади  та запрошеним повідомила Валентина Залюбівська – секретар селищної ради.
Жителі села отримали відповіді з питань децентралізації  від керівників громади, дізнатися про децентралізацію в галузі медицини, наповнення бюджету громади і інше.   
Присутні на заході  для прикладу переглянули відеофільм про життєдіяльність територіальної громади Байковецької ОТГ Тернопільської області та інформаційних слайдів про децентралізацію на прикладі Калинівської ОТГ Вінницької області, та виставку  інформаційних матеріалів «Моя громада- мій добробут», організовану Горишківською сільською бібліотекою.
 
 
 
 
 
Всі новини