Відбулась розширена апаратна нарада

Сьогодні, 16 травня 2017 року в залі засідань районної державної адміністрації відбулась розширена апаратна нарада під головуванням голови райдержадміністрації Олександра Закорченного. Участь у засіданні взяли перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Ставнійчук, заступник голови районної ради Лариса Нароган, сільські голови, керівники підприємств, установ, організацій району, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації.
На початку засідання очільник району коротко ознайомив присутніх в залі з результатами наради, яка 13 травня 2017 року відбулась в обласній державній адміністрації під головуванням керівника Вінниччини Валерія Коровія. Зокрема озвучив підсумки розглянутих питань щодо стану виконання завдань з відбору кандидатів на військову службу за контрактом та призову на строкову службу, щодо належної роботи державних реєстраторів та впровадження урядової програми «Доступні ліки».
Згідно порядку денного заступник військового комісара – начальник відділення комплектування Томашпільського районного військового комісаріату В’ячеслав Рузяк доповів  про хід виконання в районі плану призову громадян України щодо проходження служби за контрактом у Збройних Силах України.
Начальник відділу культури та туризму районної державної адміністрації Олена Сікал детально ознайомила присутніх в залі з сценарієм проведення районного фестивалю народної культури «Одвічна Русава» в  с. Олександрівка.
Начальник відділу освіти районної державної адміністрації Любов Мокрак доповіла про організаційну підготовку до  зовнішнього незалежного оцінювання та  проведення заходів щодо оздоровлення дітей влітку 2017 року.
Головний спеціаліст відділу економічного розвитку, інфраструктури та житлово – комунального господарства управління економіки районної державної адміністрації Олександр Погоріло коротко ознайомив учасників наради з  підсумками проведення місячника благоустрою в районі та підготовку підприємств житлово – комунального господарства, паливно- енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери до роботи в умовах осінньо – зимового періоду 2017-2018 років.
Заступник начальника Томашпільського відділення поліції Могилів – Подільського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Валерій Грабчак доповів про здійснені заходи з дотримання публічної безпеки та порядку під час святкування травневих свят в районі.
Начальник Томашпільського районного сектору Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій Олександр Козюма розповів про заходи щодо дотримання правил техніки безпеки, особливо пожежної, під час проведення сільськогосподарських робіт і жнивної компанії та основні правила поведінки на водоймах.
По закінченні наради очільник району Олександр Закорченний підвів підсумки засідання та дав ряд усних доручень начальникам управлінь та служб району.  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всі новини