Семінар в районному центрі зайнятості

17.05.2017 р. в приміщенні Томашпільського районного центру зайнятості  відбувся семінар для осіб з інвалідністю   в якому прийняло участь 23 безробітних.
 Інваліди як соціально уразлива категорія населення потребують особливого підходу у виборі професії, побудові професійної кар’єри, підвищенні конкурентоспроможності на ринку праці тощо. Саме тому в Томашпільському районному центрі зайнятості проводиться постійна робота по наданню індивідуальних консультацій, організовуються профорієнтаційні групові заходи, які допомагають особам з інвалідністю зорієнтуватися на ринку праці та знайти своє місце працевлаштування.
Відкрила семінар директор районного центру зайнятості Чижевська Надія Володимирівна, яка ознайомила присутніх із станом ринку праці району та спектром соціальних послуг, які надає клієнтам служба зайнятості.
 На семінар були запрошенні: начальник відділу призначення, перерахунку та виплати пенсій Ямпільського об’єднаного пенсійного фонду України Вінницької області - Стратій Людмила Михайлівна, яка розповіла присутнім про порядок призначення пенсії по інвалідності, та начальник відділу персоніфікованого обліку – Конофольська Тетяна В’ячеславівна , розповіла про забезпечення інвалідів протезними засобами, санаторно-курортним лікуванням, призначення субсидій. 
Учасники семінару задавали запитання представникам пенсійоного фонду і отримали відповідні роз’яснення. .
 
 
 
 
 
Всі новини