Нарада з питань підготовки до проведення командно-штабних навчань

Сьогодні, 16 серпня 2017 року, під керівництвом голови райдержадміністрації Олександра Закорченного та за участі його першого заступника Віктора Ставійчука, керівників спеціалізованих служб цивільного захисту району та сільських голів відбулася робоча нарада з питань підготовки до проведення командно-штабного навчання органів управління і сил Томашпільської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Вінницької області. 
У ході наради було обговорено ряд важливих питань щодо оповіщення та дій керівного складу цивільного захисту району у разі виникнення надзвичаних ситуацій. Зокрема, Олександр Закорченний на прикладах попередніх навчань вказав на можливі недоліки в роботі й наголосив, що тільки чітка та злагоджена робота всіх вищезазначених установ дасть позитивний результат. Очільник району також зауважив, що кожен сільський голова є керівником цивільного захисту на території сільської ради, а тому несе відповідальність за життя своїх односельчан.
З деталями, щодо підготовки до проведення командно-штабного навчання, присутніх ознайомила завідувач сектора цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Галина Тіхомірова. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини