12 березня про свою роботу звітував очільник Вербови Василь Чорний

12 березня  в Вербівському будинку культури очільник села Василь Чорний звітував перед громадою про роботу сільської ради у минулому році. Участь у сході взяли керівник апарату районної державної адміністрації Віктор Калась, начальник УПСЗН РДА Тетяна Дідик та заступник начальника Ямпільського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України Валентина Чорногуз.
У своїй доповіді сільський голова підкреслив, що в минулому році в селі було розпочато будівництво водогону, частина якого ще не відремонтована, тому наразі виникає необхідність у створенні кооперативу, аби закрити дане питання у поточному році. Розповів про проведення ряду робіт з  встановлення вуличних світильників з енергозберігаючими лампами, здійснення ремонту музею, встановлення ринв на адмінбудівлі, перенесення брами на кладовищі, здійснення ремонту фойє тощо. Також Василь Петрович наголосив на значній  фінансовій підтримці керівництва ТОВ «Кряж і Ко» у питаннях забезпечення школярів гарячим харчуванням, організацією виїзду  флюорографа, організації оглядів осіб пільгових категорій та осіб похилого віку лікарем сімейної медицини тощо.  Також голова закликав односельчан провести прибирання біля своїх садиб та вийти на загальносільський суботник.
До сільчан також  звернувся керівник апарату районної державної адміністрації Віктор Калась коротко зупинившись на питаннях перспективного плану розвитку села, відповів на ряд питань.  
Вичерпні відповіді та роз’яснення щодо соціального захисту населення, нарахування та монетизації субсидій надала жителям села начальник УПСЗН РДА Тетяна Дідик, а на усі питання щодо змін в пенсійному законодавстві та перерахунку пенсій відповіла заступник начальника Ямпільського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України Валентина Чорногуз. 
Також про свою роботу перед жителями Вербови прозвітували директор школи Мар’яна Мартинюк , дільничний  офіцер поліції Сергій Ткач та  депутат районної ради Роман Варич.
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини