Привітали спортсменів

 23 травня 2017 року   в ресурсному Центрі розвитку громад Томашпільського району відбулось урочисте вручення нагород юним спортсменам району за зайняті І-ІІІ місця на чемпіонаті України з рукопашного бою, який минулими вихідними проходив в м. Києві.  Прийшли привітати медалістів голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний та голова районної ради Дмитро Коритчук. Керівники району висловили слова подяки спортсменам та їх тренеру за щоденну кропітку роботу, результатами якої є перші місця на чемпіонаті України та побажали не зупинятися на досягнутому, а й надалі прославляти  свій район, область та Україну на спортивній арені.
«Впевнений, що томашпільські спортсмени  гідно представляють Віннницьку  область і Україну на змаганнях різних рівнів. Перемогами ви прославляєте Томашпільщину та надихаєте своїх однолітків до занять спортом і подаєте приклад здорового способу життя» - зазначив голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний.
За вибороне перше місце   в розділі повний контакт на чемпіонаті України з рукопашного бою  вихованець РДЮСШ Закорченний Данило отримав  золоту медаль.  Максименко Юлія виборола золоту медаль в розділі демонстрація та  ІІ місце в розділі легкий контакт.  Жмудь Олександр - ІІ місце в розділі легкий контакт та ІІІ місце в розділі повний контакт. Наконечний Назар -  ІІІ місце в розділі легкий контакт.
Бажаємо нашим спортсменам вдалих виступів та яскравих перемог. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини