Районний центр зайнятості інформує:

Діти – це особлива аудиторія, і тому важливо в цікавій та доступній формі донести до них потрібну інформацію. «Ким бути?» - одне з найважливіших питань у житті. Іноді людина витрачає багато років, перш ніж знайде себе у професії. Для того, щоб не марнувати час і не покладатися на щасливий випадок у обранні майбутнього, необхідно зважити власні інтереси, нахили, риси характеру. Доцільно порадитися з батьками, вчителями, друзями. Адже відповідальний вибір професії – запорука вашого успішного майбутнього. 
25.09.2017 з метою надання профорієнтаційних послуг спеціалістом з профорієнтації Томашпільського районного центру зайнятості Марією Сандрак  та  тренером ТОВ «Група» Мирів» Сергієм Ямковенко проведено захід «Лабораторія бізнес-моделювання» серед  учнів – старшокласників Вапнярської ЗОШ №1. В заході взяло участь 54 учасники.
Сергій  Яковенко за допомогою слайдів та відео матеріалів розповів про те, як  правильно презентувати свою  бізнес – ідею. Було організовано дві команди.
Їм, для прикладу запропонували дві презентації бізнес - ідеї. На кожну презентацію було виділено 5 хвилин. Кожна команда презентувала свою бізнес-ідею, намагаючись вкластись в даний час. Презентували свої  бізнес – ідеї   дев’ятикласниця    Каріна Ковтун  та  одинадцятикласник Ярослав Кузан. Краща презентація виявилась  у Ярослава.  Захід пройшов  організовано  та змістовно. Впровадження нових  форм роботи допомагає  урізноманітнити співпрацю між  школою та центром зайнятості. І будемо мати надію, що з нашою допомогою діти зроблять правильний вибір  у доросле життя.
 
 
Провідий фахівець відділу
 надання соціальних послуг    М.В.Сандрак
 
 
 
 
Всі новини