Провели робочу нараду

 
Сьогодні в малому залі засідань райдержадміністрації відбулась робоча нарада під керівництвом заступника голови РДА Наталії Бандиш. Участь у зібранні взяли заступник голови районної ради Лариса Нароган,  керівники установ та організацій  соціальної сфери району, ЗМІ.
В ході засідання було заслухано доповіді керівників соцзакладів району про роботу минулого тижня та визначено основні завдання  на поточний. 
Начальник відділу сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Григорій Слободян ознайомив присутніх з підсумками проведених змагань з волейболу, рукопашного бою та пауерліфтингу, що минулими вихідними проходили в обласному центрі. 
Головний лікар РМЦ ПМСД Віктор Затирка зазначив про активну підготовку фахівців центру до поетапного впровадження в життя медичної реформи, зокрема заключення договорів з пацієнтами, що розпочнеться з  квітня 2018 року. Також ознайомив присутніх з питанням щодо створення при РМЦ ПМСД лікарської консультативної комісії. 
Начальник відділу освіти РДА Світлана Ревтюх повідомила присутніх про винесення на розгляд сесії Районної ради питань щодо освітніх округів, функціонування методкабінету та про стипендіатів району.
Начальник УПСЗН РДА Тетяна Дідик   проінформувала присутніх про те, що з метою посилення соціального захисту дітей, які втратили годувальника, Верховною Радою України прийнято Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо надання допомоги дітям померлого годувальника» від 07.02.2017 р. № 1836-VIII. Постановою Кабінету Міністрів України від 18.08.2017 № 611 врегульовано питання призначення державної соціальної допомоги дітям померлого годувальника, який за життя не набув права на пенсію. Зазначеними змінами передбачено, що в разі смерті годувальника його діти зможуть отримувати державну соціальну допомогу незалежно від страхового стажу, набутого померлим на дату смерті. Таку допомогу призначають у разі відсутності права на отримання пенсії по втраті годувальника.
Разом з цим присутніми в залі було обговорено ряд організаційних питань : проведення 8 лютого в РДА ради відділу культури, участь в обласних нарадах служби у справах дітей та центру СССДМ, підготовка до відзначення в районі Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та Дня Героїв Небесної Сотні. 
По завершенні засідання заступник голови районної ради Лариса Нароган повідомила що 6 лютого 2018 року відбудеться   24-а позачергова сесія  Томашпільської районної ради  7 скликання.
 
 
 
 
 
 
Всі новини