Відзначили День фізичної культури та спорту

 
Сьогодні, 7 вересня 2018 року, на районному стадіоні «Колос» відбулися урочисті заходи  з нагоди відзначення професійного  свята - Дня фізичної культури та спорту. Для представників спортивної спільноти – тренерів, викладачів, ветеранів спорту та юних спортсменів було організовано яскраву концертну програму.
Розпочалися урочистості парадом усіх учасників свята, урочисто крокували представники делегацій сільських та селищних рад району.
Привітати спортсменів, аматорів, ветеранів, учасників районних заходів із святом прибули почесті гості: перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук, заступник голови районної ради Лариса Нароган, керівник апарату райдержадміністрації Віктор Калась,  начальник відділу сім’ї, молоді та спорту РДА Григорій Слободян, начальник відділу культури та туризму РДА Олена Сікал, голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський  та директор СТОВ «Зернопродукт – Липівка» Володимир Романюк, побажали всім присутнім здоров’я, краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.
У своїй вітальній промові Віктор Анатолійович, звертаючись до спортивної еліти району, відзначив, що вони є прикладом для усієї територіальної громади району. 
Під час урочистостей Почесними  Грамотами та Подяками районної державної адміністрації та районної ради, відділу з питань фізичної культури і спорту райдержадміністрації,  відділу освіти райдержадміністрації, обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» було нагороджено кращих представників спортивної громади району. Гучними оплесками вітали присутніх переможців міжнародних турнірів, призерів чемпіонатів України, чемпіонів районних та обласних  змагань. Окремо відзначили ветеранів спорту, які з року в рік примножували славні спортивні здобутки Томашпільщини. 
По завершенню урочистостей на стадіоні відбулися показові змагання з різних видів спорту між командами делегацій свята.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
 
 
 
Всі новини