Провели семінар «Легальна зайнятість»

У Томашпільському районному центрі зайнятості триває безоплатне правове консультування. Працівники Томашпільськогорайонного центру зайнятості та Томашпільськогомісцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги вкотре спільно провели цікавий правопросвітницький захід для безробітних – семінар «Легальна зайнятість»
В рамках цього заходу директорТомашпільського районного центру зайнятості – Чижевська Надія Володимирівна проінформувала присутніх про стан ринку праці Томашпільщини, попит та пропозицію робочої сили на цьому ринку, актуальні вакансії, які заявили до центру зайнятості роботодавці та наголосила на перевагах легального працевлаштування, яке пропонує своїм клієнтам центр зайнятості.
Начальник відділу  правопросвітництва та взаємодії з суб'єктами надання безоплатної  первинної  правової допомоги  Пилипчук Альвіна Михайлівна  в своєму виступі обговорила із присутніми наступні питання: поняття «тіньової зайнятості», що таке «зарплата у конвертах», негативні наслідки «тіньової» зайнятості. Особи, які взяли участь у заході отримали інформаційну довідку щодо графіку роботи та завдань центруправової допомоги.
Семінар відбувся у формі конструктивного діалогу в результаті якого присутні отримали відповіді на всі запитання , які їх цікавили
 
Провідний фахівець з профорієнтації
відділу надання соціальних послуг  
Сандрак М.В
 
 
Всі новини