Томашпільщина долучилась до до Всеукраїнської акції-флешмобу "Усиновлення - це любов назавжди"

Томашпільщина долучилась до до Всеукраїнської акції-флешмобу "Усиновлення - це любов назавжди". 28 вересня 2018 року в  будинку дитячої творчості було проведено масовий захід, спрямований  на привернення уваги до дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання стереотипів та інформування населення про дітей різного віку, їх братиків та сестричок, які виховуються в інтернатних закладах та очікують на усиновлення.
Участь у заході взяли працівники  служби у справах дітей Томашпільської районної державної адміністрації, начальник якої, Ярош О.І. , коротко ознайомила присутніх зі станом справ з питань усиновлення дітей та розвитком інших сімейних форм виховання для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в районі.
А потім маленькі вихованці будинку дитячої творчості , тримаючи в руках кульки, створили велике серце, у середині якого тримали фото діток, які чекають на сім'ю.
Після заходу  працівники  служби у справах дітей РДА спільно з Томашпільською селищною радою провели вуличну акцію, розповсюдивши серед населення інформаційні брошурки про усиновлення та сімейні форми виховання.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини