Відбувся звіт голови Томашпільської районної державної адміністрації Закорченного О.Г. за підсумками роботи протягом 2014-2018 років та щодо перспективного плану розвитку району на 2019-2021 роки

 
Сьогодні в районній державній адміністрації відбувся звіт голови Томашпільської районної державної адміністрації Закорченного Олександра Григоровича за підсумками роботи протягом 2014-2018 років та щодо перспективного плану розвитку району на 2019-2021 роки.
Під час заходу була презентована інформація про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використання коштів районного бюджету та інші питання щодо діяльності Томашпільської районної державної адміністрації.
Участь у заході взяли народний депутат України І.Д.Спориш, голова районної ради Д.І.Коритчук, сільські голови,  представники громадської ради, громадських організацій та об’єднань, керівники структурних підрозділів РДА, ЗМІ та небайдужа громадськість.
У своїй доповіді очільник громади детально охарактеризував усі сфери життєдіяльності району, зокрема доповів про інвестиційну та грантову діяльність, соціальну сферу, житлово-комунальне господарство, згадав про співпрацю з обласним Фондом сприяння інвестиціям та будівництву, розглянув ряд запланованих проектів на наступні роки в розрізі кожної територіальної громади (матеріали додаються).
З підсумками  роботи за вищевказаний період доповіли також начальник відділу культури та туризму РДА О.В.Сікал, начальник відділу сім’ї, молоді та спорту РДА Г.В.Слободян,  начальник управління праці та соціального захисту населення РДА Т.В. Дідик. 
До присутніх в залі звернувся і депутат Верховної Ради України Іван Спориш, окреслив основні напрями своєї депутатської діяльності, коротко доповів про підтримку освітніх закладів району, культурних та спортивних заходів, про матеріальну допомогу населенню. 
По завершенні засідання голова райдержадміністрації привітав присутніх в залі з наступаючим Новим роком, побажав усіх життєвих благ та миру. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини