Відбулося чергове засідання колегії районної державної адміністрації

Сьогодні, 13 серпня 2019 року у ресурсному центрі розвитку громад РДА  відбулася колегія Томашпільської районної державної адміністрації під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Віктора Ставнійчука.
У засіданні взяли участь заступник голови РДА Наталія Бандиш, голова районної ради Дмитро Коритчук, заступник голови районної ради Лариса Нароган, члени колегії, сільські голови та представники об’єднаних територіальних громад, керівники установ та організацій, начальники управлінь, відділів, інших структурних підрозділів райдержадміністрації, представники ЗМІ.
 У ході засідання Віктор Ставнійчук акцентував увагу присутніх на вирішенні найактуальнішої проблематики питань функціонування шкільних закладів, жнивної кампанії та наповнення бюджету. «Наразі, в часи кардинальних  змін, ми повинні продовжувати працювати об’єднавши свої зусилля на благо рідного краю, аби щоденною працею доводити усім свою українську приналежність.  Саме завдяки спільній роботі та взаєморозумінню потрібно вирішити питання забезпечення харчування дітей у школах району, їх підвезення до навчальних закладів, виконати план підготовки освітніх установ до зими. Разом з тим,  позитивно завершити жнивну кампанію 2019 року», - наголосив Віктор Ставнійчук. 
Згідно порядку денного про підготовку закладів освіти району до початку нового 2019-2020 навчального року та опалювального сезону доповіла присутнім начальник відділу освіти районної державної адміністрації Світлана Ревтюх. 
Про виконання бюджету району за I - півріччя 2019 року прозвітував присутнім в залі начальник фінансового управління районної державної адміністрації Олександр Дорось. 
Про хід збирання зернових культур сільськогосподарськими підприємствами району у 2019 році звітував начальник управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації Валерій Випаріна.
Керівник апарату районної державної адміністрації Віктор Калась доповів присутнім про стан виконавчої дисципліни та організації виконання розпоряджень та доручень голів обласної державної адміністрації та районної державної адміністрації за підсумками  I  півріччя 2019 року
Підсумовуючи засідання Віктор Ставнійчук ознайомив присутніх із майбутніми перспективами районування. Також дав доручення головам територіальних громад проаналізувати стан розрахунків за  земельну орендну   плату, торкнувся теми продовження районних медичних програм, та їх фінансової підтримки на місцях, та рекомендував керівникам структурних підрозділів РДА посилити роботу у підготовці до святкування 28-ї річниці Незалежності України.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини