У нашому районі новий військовий комісар

Наказом Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України від 5 червня цього року на посаду військового комісара Томашпільського районного військового комісаріату призначено майора Романа Миколайовича Гончарука.
Майор Роман Гончарук народився у селі Голики Іллінецького району 17 травня 1981 року, у 2003 році закінчив Київський військовий інститут управління та зв'язку.
З 2003 року по 2009 рік проходив службу у військових частинах повітряних сил Вінницького гарнізону. У 2009 - звільнився зі збройних сил у зв'язку з закінченням контракту.
З 2014 року, коли розпочалася антитерористична операція на сході країни, проходив службу у військовому резерві на посаді командира роти охорони та оборони Іллінецького об'єднаного районного військового комісаріату. З березня 2015 року був призначений на військову службу з мобілізації на посаду заступника військового комісаріату - начальника відділення комплектації. З кінця 2017 року виконував бойове завдання в зоні проведення антитерористичної операції. А 8 липня цього року приступив до виконання обов'язків за посадою військового комісара Томашпільського районного військового комісаріату.
Одружений. Виховує синочка 2017 року народження.
 
Всі новини