Привітали з Новим роком!

29 грудня 2017 року в районній державній адміністрації відбулась святкова нарада, яку провів голова районної державної адміністрації О.Закорченний. Участь у нараді взяли трудові колективи територіальних підрозділів, управлінь, відділів та служб РДА, установ та організацій району, сільські голови та голови ОТГ. У своєму виступі очільник району коротко підбив підсумки 2017 року додавши, що  цей рік  був напруженим, роком  прийняття складних, болючих, однак необхідних реформ та рішень, щиросердно привітав усіх з наступаючим Новим 2018 роком та Різдвом Христовим, побажали аби рік новий був щедрим на дарунки долі, проростав елітним зерном правди, свободи, демократії і національної єдності, щоб збувались усі мрії та бажання, а серце переповнювалось щедрістю та любов’ю, святковим настроєм і прагненням творити добро.
Привітали присутніх з наступаючими Новорічними святами і працівники районного будинку культури, порадувавши усіх  веселими новорічними піснями та колядками.
По завершенні урочистостей працівники відділу сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації та служби у справах дітей вручили сільським головам та головам ОТГ новорічні подарунки для дітей учасників АТО, дітей з багатодітних родин, дітям - сиротам та дітям позбавлених батьківського піклування, які виховуються в сім’ях опікунів та піклувальників району, в прийомних сім’ях.
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини