Настав час інвестувати в Україну, аби стати лідерами, – Володимир Гройсман на Київському міжнародному економічному форумі

Україна саме зараз стає тим перспективним майданчиком для інвестицій, який дозволить інвесторам і власне державі ставати лідерами і потужними гравцями різних ринків. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час роботи 5-го Київського міжнародного економічного форуму. Захід є одним з найбільших міжнародних майданчиків, де обговорюють поточну економічну ситуацію в Україні, визначають перспективи розвитку і залучають інвесторів. Цього року форум представив низку українських технологічних винаходів і стартапів різних галузей, які представляють інтерес для внутрішнього та зовнішніх ринків.
 
Відкриваючи зібрання, Глава Уряду наголосив, що сьогодні Україна володіє сучасними технологіями і має широкий спектр сфер, які мають потенціал для розвитку. При цьому найбільший український капітал – це люди. Саме тому Уряд визначив пріоритетним інвестування в освіту і підготовку кадрів.
 
Одночасно змінюється клімат для підприємництва. Як зазначив Глава Уряду, лише за рік змінено великий масив законодавства – від приватизації держсектору, який потребує технологій і може бути перспективним, до податкової сфери.
 
«Ми можемо зростати більше і мати кращі позиції, ніж маємо. Але доб’ємося того тоді, коли ви, хто створює нові робочі місця, запроваджує інновації, інвестує, будете відчувати себе захищеними і успішними. Ваш успіх – це успіх України. І тут ми однодумці. Україна продовжить економічне зростання. Ситуація з легкості ведення бізнесу буде покращуватися», – сказав Володимир Гройсман.
 
Прем’єр-міністр висловив переконання в тому, що ті, хто сьогодні інвестуватиме в Україну, матимуть великі перспективи.
 
«Ми створили новий український бренд – Ukraine NOW. І я хочу сказати – саме зараз є час інвестувати – більше, краще – аби стати лідерами. Настав час це проявити», - сказав Володимир Гройсман.
Всі новини