Пройшов чемпіонат України з хокею на траві

  З 9 по 11 вересня вперше на базі Томашпільської школи-гімназії проходив чемпіонат України з хокею на траві серед юнаків 2003-2004 рр. До нашого славного селища прибуло більше 100 спортсменів з 11 команд: ДЮСШ (м. Суми), РДЮСШ (смт. Томашпіль), ДЮСШ (м. Коростень, Житомирська обл.), ДЮСШ №3 (м. Кривий Ріг), «Авангард» (м. Калинівка), «Спарта» (м. Шостка) та 3 команди з Вінниці.
  У відкритті змагань взяли участь голова обласного відділення Національного олімпійського комітету України, заслужений майстер спорту з плавання, учасник 4 олімпійських ігор Павло Хникін, перший віце-президент Всеукраїнської федерації з хокею на траві, директор Вінницької дитячої юнацької школи «Олімпія», майстер спорту з греко-римської боротьби, заслужений працівник з фізичної культури Федір Новік, голова райдержадміністрації Олександр Закорченний, голова районної ради Дмитро Коритчук, директор НВК «Томашпільська школа-гімназія» І-ІІІ ст. Павло Антонишин, начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Григорій Слободян, директор районної дитячо-юнацької спортивної школи Олександр Жовтан. 
  Очільники району, вітаючи спортсменів з початком змагань на славній томашпільській землі, побажали їм позитивних вражень та чесної і захоплюючої гри. 
  Під час урочистого відкриття чемпіонату від імені Томашпільської райдержадміністрації та районної ради,  Національного олімпійського комітету у Вінницькій області було відзначено грамотами та подякою від федерації хокею на траві учителя фізичної культури Раківської загальноосвітньої школи, тренера з хокею на траві Федора Олійника  Цього ж дня було вручено грамоти і подяки обласного відділення Національного олімпійського комітету всеукраїнської федерації з хокею на траві, обласної федерації з рукопашного бою, обласної федерації футболу й Олександру Закорченному, селищному голові Томашполя Валерію Немировському, генеральному директору ТОВ «АК «Зелена долина» Юрію Морозу, керівнику і тренеру ФК «Томашпіль» Валентину Кучковському, голові гандбольного клубу «Олімпік» Костянстину Єгорову. 
  Змагання проходили цікаво та напружено, упродовж трьох днів команди викладалися на повну, аби здобути бажану перемогу. За підсумками проведених змагань команда Томашпільської РДЮСШ упевнено, з великим відривом у всіх іграх, як у зональних, так і фінальних, здобула перемогу й отримала звання чемпіонів України. Друге місце посіла команда з м. Шостка, а третє дісталося вінницькій «Олімпії 1». Усі команди-переможниці відзначені медалями та дипломами. 
  Щоб змагання проходили з максимальним комфортом та зручністю і були якісно представлені, про гарну спортивну базу потурбувався директор Томашпільської школи-гімназії Павло Антонишен, а матеріальну підтримку надали сільський голова Ракової Ніна Пацюк та приватний підприємець Галина Горохова. Не виникло проблем і з транспортом, який для підвозу іногородніх спортсменів виділив ПП «Шкурак».
 
 
 
 
 
Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
 
Всі новини