В Томашпільському районі запрацювало чергове віддалене робоче місце Пенсійного фонду України

 
З 15 червня 2018 року фахівці Ямпільського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області розпочали прийом громадян на новоствореному віддаленому робочому місці у приміщенні Гнатківської сільської ради Томашпільського району.
 
Відтепер, кожного другого та четвертого вівторка місяця з 9 до 12 години, 1670 гнатківчан, близько півтисячі з яких пенсіонери, мають можливість скористатись послугами Пенсійного фонду України безпосередньо за місцем проживання.
 
Відкриття робочого місця відбулося за участі начальника головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Олени Корчаки, начальника Ямпільського об’єднаного управління Віри Муляр, першого заступника голови Томашпільської райдержадміністрації Віктора Ставнійчука, голови сільської ради с.Гнатків Миколи Басараба, місцевих жителів.
 
«Сьогодні ми вкотре наблизили пенсійні послуги до людей. Відкриваючи подібні робочі місця, ми забезпечуємо максимальну зручність, якість та оперативне вирішення питань, з якими до нас звертаються громадяни. Пріоритетом роботи органів Пенсійного фонду Вінниччини є подальший розвиток надання якісних послуг», - наголосила Олена Корчака.
 
Варто зазначити, що в найближчий час, територіальним управлінням Фонду, заплановано розширення кола клієнтів віддаленого робочого місця в с. Гнатків шляхом долучення до угоди про співпрацю Яланецької, Нетребівської та Стінянської сільських рад. Це дасть можливість отримувати пенсійні послуги ще 838 пенсіонерам.
 
 
 
 
 
 
Всі новини