Відбулося розширене засідання ради відділу культури та туризму райдержадміністрації

Сьогодні, 5 лютого в залі засідань РДА відбулася розширена рада відділу культури та туризму райдержадміністрації. У заході взяли участь заступник голови райдержадміністрації Наталія Бандиш, працівники закладів культури району.
На порядку денному розглядалися наступні питання:
«Про підсумки організаційно-творчої та фінансово-господарської діяльності закладів культури і мистецтв у 2018 році та завдання на 2019 рік» -  проінформувала головний спеціаліст відділу культури та туризму райдержадміністрації Кушнір Т.Я. В обговоренні доповіді взяли участь завідувач Антонівського сільського будинку культури Шестопалько М.І. та завідувач Великорусавською сільською бібліотекою Щетинська Т.П.
З питанням «Про рекомендовані групи оплати праці закладів культури району» виступила начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Сікал О.В.
По кожному питанню порядку денного прийнято відповідні рішення з доповненнями. Під час проведення ради відділу було порушено ряд нагальних виробничих питань. Завершуючи засідання ради відділу, заступник голови райдержадміністрації Наталія Бандиш подякувала працівникам закладів культури району за плідну працю, побажала творчого зростання, невичерпної енергії та нових досягнень.
 
 
 
 
 
Всі новини