Вітання голови райдержадміністрації Олександра Закорченного з нагоди Дня Соборності України

Шановні томашпільчани!
Щиро вітаємо усіх вас з Днем Cоборності України!
 
22 січня 1919 року Директорією Української Народної Республіки було проголошено Акт злуки із Західноукраїнською Народною Республікою. Українська мрія про єдність, свободу і незалежність як основу державності України в історичний день 1919 року набула цілком реальних обрисів. Саме ці події сформували підґрунтя для відродження незалежної, соборної і демократичної держави.
Віримо, що територіальна цілісність України, за яку віддали життя тисячі незламних борців в різні часи і продовжують сьогодні відстоювати наші бійці, залишиться непорушною. Події на сході нашої держави підтверджують, що і сьогодні наш північний сусід ніяк не бажає аби ми жили в єдиній соборній європейській Українській державі. Проте жодна сила не розколе українців на ворогуючі табори, ніхто й ніколи вже не зможе підірвати нашу єдність. З соборністю в думці, з єдиною Україною в серці ми всі разом назавжди будемо єдиною українською нацією.
Шановні земляки!Зичимо всім доброго здоров'я, щастя, миру і злагоди в ім'я процвітання України. Хай панують у нашому суспільстві мир і взаєморозуміння.
 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,
голова районної
державної адміністрації
Всі новини