АКТУАЛЬНО ПРО ЗНО -2020

В особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів ПРОБНОГО тестування. 
Для входу до «Особистого кабінету учасника ПЗНО» необхідно увести логін та пароль, отримані раніше від регіонального центру.  Для того щоб роздрукувати запрошення-перепустку для участі в пробному ЗНО, необхідно скористатися опцією «Запрошення». 
Нагадаємо: пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 15 червня, з усіх інших навчальних предметів –17 червня. 
Український центр оцінювання якості освіти підготував відеоінструкцію щодо безпечного проходження пробного тестування в умовах епідемії коронавірусу.
Постановою Головного державного санітарного лікаря України затверджено рекомендації щодо безпечних умов проведення зовнішнього незалежного оцінювання.
З 4 червня на інформаційних сторінках будуть розміщені запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань  з ОСНОВНОЇ сесії ЗНО.     
З 25 травня до 9 червня триває додатковий період реєстрації для участі  в додатковій сесії ЗНО.
З метою оперативного вирішення питань щодо підготовки, організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступних випробувань в області діють гарячі телефонні лінії: при Вінницькому регіональному центрі оцінювання якості освіти (65-65-34) та Департаменті освіти і науки облдержадміністрації (61-03-49, 61-03-54).
 
Відділ освіти райдержадміністрації
 
Всі новини