ВІТАННЯ ДО ДНЯ ЖУРНАЛІСТА

Шановні журналісти!
Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята - Дня журналіста!
 
Цей день – особливий для всього нашого суспільства, оскільки саме журналісти пишуть історію сьогодення і забезпечують право громадян на одержання найбільш повної і точної інформації.
На Вас, покладена важлива місія -- стояти на сторожі демократії, професійно, самовіддано і чесно служити своїй справі, своєму народу на благо України. Нехай служіння обраній справі винагороджуються вдячністю і повагою усіх, кому ви несете своє “слово”.
Сьогодні журналіст – це не просто людина з грамотною лексикою, досконалим знанням літературних жанрів й миттєвою реакцією на події у світі. Це й неупереджений фахівець, який вміє отримувати інформацію з різних джерел, ретельно її перевіряти та правильно доносити до людей.
Приємно, що ви не залишаєтесь осторонь подій, які відбуваються в нашому районі. Ви допомагаєте бачити результати нашої праці та спонукаєте до нових справ.
Бажаємо Вам, шановні журналісти, здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії задля втілення у життя всіх задумів, планів і мрій. Нехай сенсації, які Вам доводиться висвітлювати, будуть добрими, новини – позитивними, газетні статті яскравими, а гонорари – високими.
 
Нехай Ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та цікавими знахідками!
 
Голова районної державної адміністрації 
О.ЗАКОРЧЕННИЙ
 
                                                                   
Всі новини