Відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

14 лютого 2020 року в залі засідань Томашпільської районної державної адміністрації відбулась урочиста зустріч з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ з Афганістану.
Участь у зібранні взяли голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний, голова районної ради Дмитро Коритчук, голова Томашпільської районної спілки ветеранів війни в Афганістані Володимир Голотенко, начальники, спеціалісти управлінь та відділів районної державної адміністрації.
«Шановні ветерани Афганістану! Ми вдячні вам за мужність і патріотизм, за стійкість та витримку. Ваша вірність військовій присязі заслуговують на глибоку повагу. Сьогодні ми схиляємо голови перед солдатами, яким не судилося повернутися живими на рідну землю» - звернувся з вітальним словом до запрошених воїнів-афганців Олександр Закорченний. 
В ході зустрічі, було розглянуто ряд важливих питань, а саме: надання земельних ділянок воїнам-інтернаціоналістам, підвищення пенсій військовослужбовцям, отримання субсидій, пільг, проходження оздоровлення. 
Відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації  від 07 лютого 2020 року № 26 «Про відзначення в районі у 2020 році Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ колишнього Союзу Радянських Соціалістичних Республік з Республіки Афганістан» та з метою вшанування подвигу військовослужбовців при виконанні обов’язків військової служби та поліпшення соціального захисту ветеранів війни, учасників бойових дій в Афганістані та на території інших держав було нагороджено Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради з виплатою грошової винагороди.
  
 
Всі новини