Провели профінформаційний семінар «Як розпочати свій бізнес?»

Організувати свою власну справу, не так вже й просто, але, незважаючи на це, над цим варто замислитись. Залучення  осіб до  організації підприємницької діяльності - одна з   форм підтримки  безробітних, що  здійснюється службою  зайнятості у разі відсутності на ринку праці   підходящої роботи.
12.07.2017 року  Томашпільським районним центром зайнятості був проведений профінформаційний семінар «Як розпочати свій бізнес?» за участю спеціалістів районного центру  зайнятості та  приватного  підприємця Тімкова Сергія Анатолійовича. 
Відкрила семінар Зарванська Лариса Григорівна- начальник відділу  надання соціальних послуг, яка ознайомила присутніх  про сучасний  ринок  праці та надала інформацію  про підприємництво  та самозайнятість. Особлива гордість за тих, хто  не лише зміг утриматись на шляху встановлення власного бізнесу. Приватний підприємець Сергій Тімков займається підприємницькою  діяльністю вже  добрий десяток літ. Сергій Анатолійович розповів  про свій шлях у великий  бізнес. В його арсеналі магазин будівельних матеріалів, який користується  попитом в населення. Наступним етапом діяльності він планує розширити  свій бізнес, відкрити  декілька  торгових точок та створити  робочі  місця. Підприємець не жалкує про своє рішення, що розпочав власну справу. Запропонував слухачам  семінару робочі місця. 
Кожен з учасників заходу мав можливість   висловити свої погляди, почути відповіді на питання. 
 
Начальник відділу  надання 
соціальних послуг  Лариса Зарванська
 
 
Всі новини