Ситуація на Сході має залишатися на порядку денному, як надсерйозний виклик демократичному світу, - Глава Уряду

 
Ситуація на східному кордоні України, який по суті є Східним кордоном Європи, має залишатися на світовому порядку денному. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з послами Політико-безпекового Комітету Європейського союзу – органу, який формує безпекову та оборонну політику Європи. 
«Важливо не тільки прочитати новини, а відчути атмосферу, проблеми, наслідки агресії Російської Федерації по відношенню до суверенної країни. Українські воїни сьогодні мужньо захищають східний кордон України, а ми його називаємо східним кордоном Європи. Ви бачили скільки горя, втрат несе зброя Росії в Україні, - сказав Володимир Гройсман. – Важливо відчувати те, що там відбувається. І це має залишатися у нас на порядку денному, оскільки це надсерйозні виклики не тільки для України, а й для всього демократичного світу». 
Глава Уряду наголосив, що Україна в співпраці з партнерами робить все можливе для подолання цього виклику і одночасно проводить внутрішні зміни. «Стільки завдань одночасно виконувати складно, прогрес є різний. Але країна змінюється і є можливості до економічного зростання, до стабілізації економічних процесів. Це факт», - запевнив Володимир Гройсман.
Всі новини