Відзначили День Національної поліці України

 
Вчора з нагоди професійного свята Дня національної поліції України у районному будинку культури відбулися урочистості, під час яких було вшановано тих, хто робить вагомий внесок у забезпечення миру і спокою у суспільстві. Представників поліції  вітали депутат Верховної Ради Іван Спориш, перший заступник голови  районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук,  голова районної ради Дмитро Коритчук та начальник Томашпільського відділення поліції Ярослав Марченко.
Перший заступник голови  районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук зазначив, що :
«Роботу правоохоронців легкою не назвеш, ваша професія мужня і почесна. Нині, в умовах розвитку суспільства за якісно новими вимірами, робота поліції повинна базуватися на беззаперечному виконанні чинного законодавства, зразковому забезпеченні громадського порядку та надійному захисті прав і свобод громадян.
Глибоке розуміння своєї відповідальності перед державою і людьми вимагає від вас високого професіоналізму, компетентності, самовідданості і хоробрості, зразкової дисципліни та граничної мобілізації сил, постійної готовності до самопожертви і допомоги тим, хто потрапив у біду. За ці риси вас по праву поважають люди, вбачають у вас надійних захисників закону» . 
 За сумлінне виконання службових обов’язків, значний особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю і правопорушеннями та з нагоди відзначення Дня Національної поліції України найкращих працівників поліції  нагородили грамотами, грошовою винагородою та подяками райдержадміністрації і районної ради.
Також представників правоохоронних органів весь час вітали працівники культури, даруючи всім присутнім чудовий настрій святковим концертом та художніми номерами.
 
 
 
 
 
 
 
 
Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "томашпільський вісник"
 
Всі новини