Урочисті проводи призовників району осіннього призову на строкову військову службу до лав Збройних Сил України

2 жовтня 2019 року  в районній державній адміністрації  відбулися урочисті проводи призовників району осіннього призову на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.
В залі зібралися батьки, родичі, численні друзі тих, хто виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни. Завітали на захід аби привітати молодих юнаків з почесною справою і голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний та голова районної ради Дмитро Коритчук. 
«Ви, як справжні мужчини, проявили мужність. Віримо, що під час проходження служби в українському війську загартуєте волю та витривалість, силу духу і фізичну виправку. Усі ми хвилюємось  і водночас пишаємось вами, бажаємо вам доброї служби, хороших друзів і  Божого благословення», - підкреслив у своєму зверненні до юнаків Олександр Закорченний. 
Привітали призовників також голова районної ради Дмитро Коритчук, військовий комісар Томашпільського районного військового комісаріату  Роман Гончарук, секретар Томашпільської селищної ради Валентина Залюбівська, побажали юнакам міцного здоров’я, здоровими і змужнілими повернутись додому. Юнакам були вручені цінні подарунки.
Настоятель Свято-Успенського  храму  с.Марківки отець Ярослав  благословив призовників та освятив  святою водою.
Від імені батьків з привітальними словами виступила мати призовника Зоя Яровенко. До всіх побажань, які в цей урочистий день надійшли на адресу призовників, приєдналися учасники художньої самодіяльності районного будинку культури, які подарували присутнім чудові пісні. 
Армія - необхідний етап для змужніння, фахового росту і громадянського становлення. Це перше найважче випробування в житті, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру.
 
Ідіть солдати , мужні і вродливі,
Хай  стеляться  дороги  щедрі  на землі,
Щоб вам служилось добре  на вкраїні милій
Бажаємо  легкої вам путі.
Щасливої і легкої вам служби дорогі призовники!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини