21 жовтня – День Гідності та Свободи

Шановні жителі району!
 
День Гідності і Свободи – це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави і себе.
В підвалині української державності – і століття боротьби наших предків, і символізована насамперед в іменах Шевченка і Франка титанічна робота великих просвітителів народного духу, а також  сама незламна і нескорена душа українського народу.
Саме такими українці постали перед всім світом під час двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року), обираючи для себе за найвищу цінність – честь, гідність, свободу свого народу, проявивши свою готовність до активності, єдності, і, заради майбутнього – відданої самопожертви.
«Євромайдан» об’єднав весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності нашої держави, її розвитку в європейському співтоваристві, захисту демократичних цінностей, боротьбі за людську та національну гідність громадян України.  
Шановні жителі району!  В цей день ми від щирого серця бажаємо усім добра, злагоди і непохитної віри, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всіх українців, в ім’я щасливого майбутнього нашого підростаючого покоління. Миру всім нам! Слава Україні!  Шана героям!
 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,
голова районної 
державної адміністрації
Всі новини